lauantai 2. toukokuuta 2015

Varokaa nelikymppisiä naisia matkalla Martinpihaan

Martinpihalle ajettaessa liikennemerkit varoittavat nelikymppisistä naisista, mikä onkin hyvä juttu, kun sellaisia loikkii sielläpäin äkkiarvaamatta tielle :-) . No, vitsi vitsinä, tässä pysähdyimme ihailemaan sini- ja valkovuokkoja.

 Vapunpäiväksi Tonto oli saanut kutsun Martinpihan kesäkauden avajaisiin avecin kera. Matkalla juttelimme, kuinka Lohjansaari on ollut viime aikoina päämatkailukohteemme. Ei ihme toisaalta, sillä sieltä tuntuu löytyvän jatkuvasti jotain uutta.

Martinpiha palkittiin Lohjan matkailugaalassa maaliskuussa kesämatkailukohteena. Martinpiha sopii kotimaisille ja kansainvälisille vieraille, jotka nauttivat kohteen palvelujen myötä Suomen suvesta. Martinpihalla on hyvä kielitaitoinen palvelu. Martinpihan palveluina on majoitusta, ruokailua, kahvila, ostosmahdollisuuksia, näyttelyitä ja tapahtumia. Kohde toimii hienosti kesähäiden tai muiden juhlien näyttämönä. Martinpihan nettisivut palvelevat laadukkaasti ja monella kielellä. Yritys sijaitsee kauniin Lohjansaaren luonnon keskellä myös ympäröivää luontoa sopivasti palveluissaan hyödyntäen.

Viihtyisää, eikö vain?



Maitolaituri.


Kun siellä on vielä mukava,iloinen isäntäväki, siellä on mukava käydä. Kävimme jo viime kesänä pariin otteeseen siellä, ja varmaan kesän mittaan vielä monta kertaa. Kippo- ja kuppimyymälä tarjoaa ison valikoiman savi- ja keramiikka-astioita ja -tavaroita. Aion itse hankkia sieltä ainakin uudet, turhamaisen upeat kissankupit Kaleville ja Figarolle. Tonto löysi sieltä Tonto-lookiin sopivan hatun, josta puuttuu vain sulka. Se jäi vielä toistaiseksi myymälään.


Päivä oli aurinkoinen ja lämmin ja vaeltelimme iloksemme tutkimassa myymälöiden antia, nautimme herkullisista buffet-tarjoiluista ja kuuntelimme hauskan bändin iloista meininkiä.

Oi mitä värejä!

Värikkäät käsveskat

Ihana pihapiiri tarjoaa monenlaisia majoitusmahdollisuuksia.

Tässä on Galleria ja majoitustiloja.

Kuumat vartaat suoraan grillistä.

Kylmät siiderit ja oluet suoraan jäistä.

Välillä lauloi bändi, mutta vieraat kävivät myös välillä laulaa luikauttamassa.
Repertuaari oli karaokeklassikoista Carlos Santanaan.
Kotimatkalla piti tehdä pikaparkkeeraus tielle loikkivien nelikymppisten naisten lisäksi toisenkin luontohavainnon takia. Ikinä ennen en ole elävää mäyrää nähnyt, enkä nähnyt nytkään. Otusparka oli varmaan jäänyt auton alle Kovalanniemessä Lohjansaaren sillalla.


Hurjat kynnet.
 

Ihanaa kevättä!
Suosittelen vilpittömästi viettämään kesäpäivää tai -iltaa Martinpihalla. Siellä on kesän aikana erilaisia tapahtumia ja aina voi tehdä löytöjä hauskoissa teemaputiikeissa. Kuppi & Kippo on siirtynyt suurempaan tilaan, ja Antique & Humpuque on myöskin uudessa paikassa. Lisäksi Martinpihassa on uusi myymälä nimeltään Muki & Mutteri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti